sxetika me emas header

Είμαστε ηURBANGREEN

 

μία Καινοτόμος Εμπορική Ελληνική Εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα του εξοπλισμού για την αναβάθμιση των χώρων αστικού πρασίνου και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την αναγέννηση των πόλεων.

Η εταιρία μας αναπτύχθηκε με ευρωπαϊκά πρότυπα και υποστηρίζεται από αποκλειστικές συνεργασίες ηγετικών στον κλάδο τους εργοστασίων.

Τα πρωτοποριακά μας προϊόντα, ο καινοτόμος αστικός εξοπλισμός, και οι βιοκλιματικές λύσεις που συστήνουμε στην ελληνική αγορά, στοχεύουν στην επανένωση του ανθρώπου με το πράσινο και την ανάπλαση του αστικού τοπίου.

Βασικός στόχος της δραστηριότητάς μας είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών απέναντι στο περιβάλλον & στα οικολογικά ζητήματα, για τη διασφάλιση ενός βιώσιμου μέλλοντος, ενός καλύτερου αύριο.

urbangreen-about
urbangreen-about
urbangreen-about

Το όραμα που μας δίνει ώθηση είναι
η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων μέσα σε έξυπνες, σύγχρονες πόλεις που σέβονται το περιβάλλον, υιοθετούν τη βιώσιμη ανάπτυξη και ενθαρρύνουν την επανασύνδεση με τη φύση.

Για να εκτελέσουμε την αποστολή μας,
δηλαδή να αποτελούμε μια εταιρεία πρότυπο με θετική συνεισφορά στην κοινωνία, την ελληνική οικονομία και την αειφόρο ανάπτυξη, χρησιμοποιούμε εξοπλισμό, πράσινης και μπλε ενέργειας, τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής αισθητικής. Σκοπός μας να προσφέρουμε λύσεις και να εμπνέουμε τον κόσμο να εξελίσσεται μαζί μας σε τομείς ανάπλασης και περιβαλλοντικής συνείδησης, για ένα πιο πράσινο μέλλον.
urbangreen-about

Μένοντας πιστοί στις Αξίες μας

Καινοτομία & Προηγμένη Τεχνολογία

Ποιότητα & Διαφάνεια

Δέσμευση & Δημιουργικότητα

Επαγγελματική ηθική & Ανθρωποκεντρισμός

Βασιζόμαστε στην κρυφή υπερδύναμή μας: τους ανθρώπους μας

Για εμάς το ανθρώπινο δυναμικό είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας και αποτελεί βασικό ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα.

Επενδύουμε στην ανάπτυξη των συνεργατών μας με συνεχή εκπαίδευση & εξειδίκευση, με καινοτόμες πρακτικές και συμβουλευτική στήριξη τους.

urbangreen - people

Κατερίνα Κουφίου

ADMINISTRATION OFFICE

Μιχάλης Βασσάλος

STRATEGIC PROJECT MANAGER

Άννα Διακονά

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ

Σίλια Κοσμοπούλου

PLANNING

Νίκος Καλαμαράς

ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ

Μάγδα Δημητροπούλου

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

Αβανίδου Κέλλυ

GIS

Γιαννικάκη Άννα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & MARKETING

Θεοδοσοπούλου Μυρτώ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & MARKETING

Χριστίνα Κολιοπούλου

ΜΕΛΕΤΕΣ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Βλυσίδης Πέτρος

ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Οι Επιλογές μας για να την πράσινη μετάβαση των πόλεών μας είναι

urbangreen - ποιότητα & σχεδιασμός

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και τον σχεδιασμό των προϊόντων που διαθέτουμε στην ελληνική αγορά. Κάθε προϊόν μας ανταποκρίνεται σε υψηλά πρότυπα ποιότητας και διαθέτει καινοτόμο και λειτουργικό σχεδιασμό.

Οι προτεινόμενες λύσεις μας είναι αξιόπιστες, ανθεκτικές και σύμφωνες με τις αρχές Βιωσιμότητας και της Κυκλικής Οικονομίας, προσφέροντας στους χρήστες τους αξία και ολοκληρωμένη εμπειρία. Σχεδιάζουμε λύσεις που αντικατοπτρίζουν την αισθητική της σύγχρονης αρχιτεκτονικής και της πράσινης ανάπτυξης, προάγοντας την ενσωμάτωσή τους στο αστικό τοπίο με ομορφιά και λειτουργικότητα.

urbangreen - καινοτομία

KAINOTOMIA

Επιδίωξή μας είναι να πρωτοπορούμε στην ελληνική αγορά παρέχοντας προϊόντα αστικού βιοκλιματικού εξοπλισμού και ανάπτυξης πράσινου που βασίζονται στην καινοτομία. Κάθε προϊόν που παρουσιάζουμε στην αγορά αντανακλά τη δέσμευσή μας για υψηλή ποιότητα, λειτουργικότητα και περιβαλλοντική αειφορία.

Μέσω της διαρκούς έρευνας και ανάπτυξης, επιλέγουμε προϊόντα που ενσωματώνουν τις πιο προηγμένες τεχνολογίες στον τομέα της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής και της πράσινης ανάπτυξης. Έτσι προσφέρουμε λύσεις που είναι όχι μόνο αποτελεσματικές αλλά και πρωτοποριακές, προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες και τις προκλήσεις του ελληνικού περιβάλλοντος και της κοινωνίας.

urbangreen - υλικά φιλικά προς το περιβάλλον

ΥΛΙΚΑ ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η χρήση φιλικών προς το περιβάλλον υλικών για την παραγωγή των προϊόντων, αποτελεί πρωταρχικό μας κριτήριο. Κάθε προϊόν που προτείνουμε πρέπει να πληροί υψηλά πρότυπα βιωσιμότητας και να είναι κατασκευασμένο με υλικά που μειώνουν τον αντίκτυπο στο περιβάλλον.

Τα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά προάγουν τη βιωσιμότητα και μειώνουν το ανθρακικό αποτύπωμα των προϊόντων (zero/negative CO2), ενισχύοντας την προστασία του περιβάλλοντος και την αειφορία των πόλεων. Η χρήση αυτών των υλικών αντανακλά τη δέσμευση μας για τη διάθεση προϊόντων που συμβάλλουν στη διατήρηση της φύσης, την προστασία του περιβάλλοντος και συμμορφώνονται με τις σχετικές ευρωπαϊκές και διεθνείς απαιτήσεις (Πράσινη Συμφωνία, Σύμφωνο Δημάρχων).

Που αντικατοπτρίζεται στις συνεργασίες μας
Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στις στρατηγικές μας συνεργασίες. Επιλέγουμε πάντα εταιρίες ηγετικές και καινοτόμες στον τομέα τους, αποκλειστικά από την Ευρώπη, με τις οποίες μοιραζόμαστε κοινή φιλοσοφία για την ανάπλαση του αστικού τοπίου με τις πιο εκσυγχρονισμένες εφαρμογές, ώστε οι τελικοί αποδέκτες να εισπράττουν το μέγιστο δυνατό όφελος.
URBANGREEN SITE PHOTOS - 27
3d-program-logo
bellitalia-logo
city-design-logo
greenmax-logo
hubner-lee-logo
my-equilibria-logo
natural-greenwalls-logo
playnetic-logo
terraway-logo
tree-builders-logo

Λειτουργώντας με διεθνή πρότυπα και πιστοποιήσεις

iso14001-2015

ISO 14001: 2015

Περιβάλλοντική διαχείριση
iso9001-2015

ISO 9001: 2015

Διαχείριση ποιότητας
iso45001-2018

ISO 45001: 2018

Υγεία και Ασφάλεια στην εργασία
iso37001

ISO 37001: 2016

Διαχείριση κατά της Δωροδοκίας
iso27001

ISO 27001: 2013

Ασφάλειας Πληροφοριών
iso22301

ISO 22301: 2019

Επιχειρηματική Συνέχεια
think-urban-act-green

Στους φρενήρεις ρυθμούς της πόλης, όπου οι κόσμοι συγκρούονται και μετασχηματιζονται, αυτή η φράση γίνεται οδηγός μας. Με κάθε σκέψη, κάθε πράξη, η πόλη ζει, αναπνέει και μπορεί να αναγεννηθεί.

Για ένα πιο πράσινο,καλύτερο μέλλον που όλοι επιθυμούμε!